zondag 9 september 2012

Secret September Suprise

Vier keer per jaar is het zover...Dan vindt er een SSS plaats op het kattenplaza forum.
Natuurlijk doen onze katten ook met deze kleine suprise mee.

Onze envelopjes waren zaterdag 1 september al op de bus gegaan. Het lange wachten kon nu beginnen. Zal alles aankomen? Hoe zouden de ontvangers van onze pakketjes gaan reageren?
Wanneer ontvangen wij ons pakket en wat zou erin zitten.

Die dinsdag erop volgde onze envelop. Het grote feest kon beginnen. Omdat het verplicht is foto's te maken van het uitpakken van alle cadeautjes sluit ik me altijd op met de katten in een hal. Zodra ze de envelop zien begint het gedring, gemauw en het gekrab aan de envelop.

Aytekin had de envelop al open voordat ik een foto kon maken. Vliegensvlug trok hij de pakjes eruit. Jinx had ook iets lekkers geroken en nam een van de pakjes mee naar mij toe.






Dit moest eetbaar zijn of een valeriaancadeautje.
Voor mijn neus trok Jinx de verpakking eraf.
Hij had geluk. Het waren 2 zeer stinkende valeriaankussentjes die in een plastic zakje verpakt zaten. Voorzichtig pakte ik het zakje weg om hem te verblijden met een heerlijk stinkend zakje. Het andere zakje was voor Ed. Die ook groot fan is van stinkende speeltjes.



Ed was helemaal in de zevende hemel hiermee.
Hij rolde, knuffelde en likte het hele zakje af.
De zakje is tijdens het uitpakken nog meermaals gewisseld van eigenaar. Het mag duidelijk zijn dat cadeau 1 enorm in de smaak viel.






Er volgende nog vele cadeautjes uit het envelopje. Waaronder heerlijke Cattesy vleesstaafjes. Dit soort staafjes krijgen ze hier elke avond als ze 'naar bed gaan'. Maar als ze uit een cadeauverpakking komen zijn ze extra lekker. Jinx ging zoals altijd helemaal los en beet me meermaals in mijn vinger tijdens het uitdelen van de snoep. Aytekin kreeg 2 van zijn favoriete balletjes, waarmee hij de hele week al aan het apporteren is. Nieuwe balletjes zijn veel leuker dan dezelfde die je al langer hebt...


Rataplan is gek op glitter en glanzend speelgoed. Ook daar was aan gedacht. Dit mooie gouden laarsje met een belletje en een pluizig dingetje eraan was helemaal zijn ding. Jinx heeft hem als eerste getest op stevigheid. Zoals je op de foto kunt zien ging hij er vrij hardhandig mee om.
Gelukkig kon deze laars heel wat hebben en kon Rataplan even later met zijn cadeautje spelen.



Ons meissie (Blue) is gek op veertjes en pluizige speeltjes. Voor haar zat er een heerlijk pluizig geel balletje in. Dit balletje heeft dagelang overal gelegen waar Blue was.







Ook deze keer waren onze cadeautjes weer zeer zorgvuldig uitgezocht. Dankjewel lieve SSS.
In december volgt er weer een grote SSS waarbij er cadeautjes t.w.v. € 15,- verzonden worden. Wij gaan alvast heel goed nadenken wat we dan graag zouden willen ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten