zondag 9 september 2012

Jinx zijn tweede jeugd

Ze zeggen dat alleen mensen een midelife crisis beleven waarin ze alles gaan doen dat ze graag in hun jeugd hadden willen doen. Van een sportauto kopen tot met een hele jonge vrouw aan de haal gaan. Ik denk dat Jinx hier ook last van heeft...

Jinx is na de extractie van zijn tanden een hele andere kat geworden.
Het begon met spelen met speeltjes. Later volgde het vol zelfvertrouwen als eerste bij het bord eten staan en de rest aan de kant duwen.

Sinds een tijdje speelt hij met iedereen. Zelfs Ed waar hij na een tijdje een beetje schichtig op reageerde. Ed was blijkbaar groot en eng ook al deed hij geen vlieg kwaad.
Ed is nu zijn grote worstelmaatje.

Zoals je al een beetje kunt zien op bovenstaande video is Jinx wel nog een beetje onbeholpen in zijn spel. Hij begrijpt dat hij kan aanvallen en hoe dat moet. De volgende stap is alleen nog onbekend.

Jinx heeft ook een jongere vriendin gevonden. Hij is helemaal weg van Blue en doet echt zijn best om haar te 'verleiden'. Ze mag gerust zijn plekje op schoot met hem delen en wordt dan voorzien van een heerlijke wasbeurt. Hij speelt heel lief en voorzichtig met haar. Helaas is Blue nog niet voor zijn charme gevallen.

Ik ben benieuwd wat ons nog te wachten staat met dit mannetje ;)

1 opmerking:

  1. Wat geweldig dat hij zo enorm is veranderd! Ik zie het bij Bacio ook, een genot om naar te kijken. Geef stoere Jinx maar een lekkere knuffel van me.

    BeantwoordenVerwijderen