vrijdag 16 maart 2012

Cadeautjes en dolle katten

Het was weer tijd voor de SSS die sinds kort elk kwartaal plaatsvind. Ons pakketje kwam gister aan. Het duurde even voordat de katten doorhadden wat er aan de hand was.





Toen Jinx de cadeautjes zag kwam er een hebberige tijger naar boven in hem. Hij greep het eerste pakje beet en al bijtend en krabbend hielp hij mee het inpakpapier eraf te halen. De hengel was meteen goedgekeurd.




Er zaten ook heel veel lekkere dingen in. Zoals gedroogde kipfilet.  Ed wil dat ik hem even vasthoud zodat hij even goed kan knagen. Aytekin had zijn stukje ook weer in een record tijd verorberd. Later volgde nog natvoer en de nu oh zo populaire Felix snoepjes. Met gevaar voor eigen leven probeerde ik die eerlijk te verdelen. Jinx nu helemaal een tijger was het hier niet mee eens. Alle snoep was voor hem! Hij probeerde snel met zijn poten en bek sneller bij het snoepje te zijn dan de andere het konden eten. Gelukkig vonden die ze ook erg lekker waardoor Jinx zijn plan in duigen viel.


Later volgde nog een Crazy bug die onze katten nog crazier maakte dan ze al waren. Enkele kitty flicks (eindelijk heeft Rata er weer een voor zichzelf), aluminium balletjes en rietjes. Na een uurtje flink gespeeld te hebben met hun nieuwe speelgoed zijn ze allemaal voldaan in slaap gevallen. Aan alle katten hun wensen was voldaan. Ze gaan weer snel aan de slag met hun verlanglijstje voor de grote SSS in juni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten