woensdag 29 februari 2012

spoiled kitteh

Je eerste kat zal altijd speciaal plekje in je hart hebben. Vooral als hij niet zo een goede start gehad heeft als de rest. Jinx blijft toch altijd een beetje 'anders'. Hij is veel meer kat dan toen hij hier net woonde en geniet ook van zijn vriendjes. Maar een dagje extra in de watten gelegd worden en je baasje voor je alleen hebben is soms zo heerlijk.

Vandaag is het weer zover. Alle katten zijn uit de slaapkamer gezet met hun snackje. Alleen Jinx mag blijven deze keer. Luid mauwend volgt Jinx me naar de voorraadkast van de katten. Hij wil graag een blikje Gourmet mousse. Als hij ziet dat het mag gaat hij helemaal uit zijn dak. Al droog sproeiend wiebelt hij achter me aan richting bordje. Hij spint en eet tegelijk. Als hij dan ook nog ziet dat hij een paar brokjes mag hebben weet hij helemaal niet meer wat hij moet kiezen. Alles is zo lekker!

Als hij voldaan is begraaft hij de restjes eten onder een laagje opgeschudde lucht. Hij zoekt zijn Yeoww! visje en gaat even lekker knuffelen. Dan bedenkt hij zich en springt snel op bed om heerlijk geknuffeld te worden. Vooral zijn buikje was toe aan een heerlijke massage. Al spinnend valt hij in mijn armen heerlijk in slaap.





Weltrusten lieve Jinxie!

2 opmerkingen: