zaterdag 11 februari 2012

Apport!

Aytekin is vreselijk irritant. Volop aan het puberen en als je dan al vreselijk ondeugend en Oost-Indisch doof was, kun je de baasjes soms tot wanhoop drijven. Maar zoals een goede opvoeding betaamd wordt positief gedrag beloond en vervelend gedrag zoveel mogelijk genegeerd.



Sinds kort heeft Aytekin uitgevonden hoe leuk apporteren is en hoe enthousiast zijn vrouwelijke baasje ervan wordt. Dus elke dag als hij zich druk (?) en dwars voelt en genegeerd wordt komt hij na een tijdje met zijn beessie aan. Dit wordt dan op bed gesmeten en dan begint het gestaar. Vrouwtje pest nogal graag en soms denk je dat ze gooit en dan gebeurt er in feite niks. Maar als er dan gegooid wordt dan volgt er een spurt en als ze dan enthousiast roept: JAAAAAA!!!! Goed zo!!! Kom maar brengen! Dan sprint hij vol souplesse op bed om weer trots zijn knuffel in ontvangst te nemen. Dit hele spektakel kan soms ruim 20 min duren.

De rest vindt het reuze interessant. Vooral Rataplan neemt het hele spel goed in zich op. Ik verwacht dat hij binnenkort ook met een beessie in zijn mond komt aanzetten. Jinx vindt het ook heel boeiend en wordt erg opgewonden van het hele spel. Dus als hij helemaal opgewonden is bespringt hij Aytekin en gaat lekker spelen.

Ben zo trots op mijn mannetjes (en dame)

2 opmerkingen: