woensdag 9 januari 2013

Verhuizen

Ik ben een tijdje te druk geweest om te bloggen. We waren nl onwijs druk met het zoeken van een nieuwe woning, later met inpakken, verhuizen en weer inrichten.

Verhuizen brengt altijd een hoop stress met zich mee. We zijn ruim op tijd begonnen met inpakken en de boel in orde te krijgen in onze oude woning. Gelukkig hebben we flexibele katten. De dozen werden enthousiast onthaalt. Na doos 34 denk je dat ze het misschien wel gezien hadden, maar nee hoor.


De verhuisdag zelf verliep voor de katten ook wel rustig genoeg. We hadden onze slaapkamer in beide huizen ingericht als hun ruimte. De heren zijn verhuisd in onze eigen auto en Blue bij mij op schoot (wel in de bench) in de verhuiswagen. Hele concerten volgde in de auto.
Aangekomen in ons nieuw appartement waren ze meteen helemaal weg van het nieuwe raam. Vanuit onze slaapkamer hebben ze nl zicht op de gallerij. Ze konden ons dus nog de laatste dingen naar binnen zien slepen. Toen alles binnen was en redelijk op een plek stond mochten ze de huiskamer in. Ed, Blue en Aytekin gedroegen zich alsof ze hier al altijd gewoond hadden. Jinx liep laag bij de grond alles te ontdekken en Rataplan had 3 dagen nodig voor hij gewend was.
Ondertussen zijn ze al heel goed gewend in hun nieuwe en grotere huis. We hebben eindelijk vensterbanken, waar de katten dankbaar op zitten/liggen om naar buiten te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten